Video på vandet

Min næste film skal optages på vandet fra min kajak

Sponsoreret indhold

Jeg ser frem til næste gang jeg skal på vandet i min kajak. Så er det nemlig fuldt udstyr. Ikke bare kajakudstyr, men kamera og hele molevitten. Har lige fået en ny Advanced Elements kajak fra Sitontop.dk. Jeg vil have optaget nogle videoer til min markedsføring. Markedsføring af kajak udstyr. Jeg vil formentlig bruge enten mit vandtætte action kamera eller min smartphone og bruge app’en VideoFlipp. VideoFlipp er gratis og den gør det super nemt, at dele videoer med alle jeg kender. Og så behøver de ikke engang have app’en for, at modtager videoerne. Jeg behøver heller ikke sende en stor og tung fil. Man sender bare et link, som sender modtageren til en side på nettet, hvor man kan afspille video fra. Og så står der også hvem den er fra og hvis jeg har sendt en besked med videoen.

Tilbage til videoen. Jeg vil gerne lave flere videoer, hvor jeg er på vandet og bruger noget af mit kajakudstyr. F.eks. har jeg også lige fået en vanvittig lækker carbon pagaj fra Advanced Elements. Den er super let, mega stiv og så er den som sagt bare super super lækker. Elsker det synet af carbon. Den kommer til, at gøre det godt for mig på vandet, når jeg skal ud og træne og skyde videoer.

Jeg har ikke endnu bestemt hvilken retning min video skal have, men jeg har også tid nok til at tænke over det. Sneen står jo stadig ned! Og så nærmest i marts måned. Brrh, det er koldt! Håber på en tidlig sommer og en lang en af slagsen. Det bliver ihvertfald ikke til et tidligt forår.

Før jeg slutter indlægget, så vil jeg lige slå et ekstra slag for VideoFlipp. Det er altså bare en fin app. Har brugt den i nogle måneder nu og den er bare super nem – eller intuitiv, som man kalder det nu.

Tak for denne gang. Vi høres snart ved igen.