Film

Her er de 10 bedste film med blomster enten i deres titler eller produktion

Blomster har magten til, at lyse en persons dag op og er ofte givet som undskyldning for at få tilgivelse. Blomster er inspiration til mange ting i livet, selv filmtitler!

Mange af de film, der er produceret med blomsternavne, er gået hen og blevet heltidsklassikere. Der har også været mange klassiske scener i film med farverige blomster.

Her er de 10 bedste film med blomster enten i deres titler eller produktion:

1. American Beauty, 1999

Rosen har altid været et symbol på kærlighed og skønhed. Men i hitfilmen American Beauty blev det også et symbol på lyst. Det er svært, at glemme den berømte scene med Mena Suvari, der ikke er dækket af andet end rødrosenblader.

2. Driving Miss Daisy, 1989

Slutfirsernes klassiske Driving Miss Daisy var et afgørende øjeblik i Morgan Freeman’s karriere. Ansat som chauffør for en rig jødisk enke ved navn ‘Miss Daisy’, udvikler parret et tæt bånd.

3. Wizard of Oz, 1939

Wizard of Oz har forblevet en af ​​alletiders mest populære film. Det var første gang, at special effects og Technicolor blev brugt i biografen. For at fremhæve de nye levende farver var der en fantastisk scene, hvor Dorothy faldt i søvn i et slående væld af valmuer.

4. Alice in Wonderland, 2010

Remake af denne klassiske film fremhævede en opdateret, mere farverig scene fra den originale film. Alice ses male hvide roser rød i bedøvelse farve.

5. Magnolia, 1999

Magnolia fremhævede Tom Cruise, Julianne Moore og Phillip Seymour Hoffman og fokuserede på deres sammenblandede liv og fik tre Oscar nomineringer i processen. Hvis du leder efter en unik blomst til en elsket, er magnolia et glimrende valg.

6. Broken Flowers, 2005

Denne fantastiske film har blomster i både titlen og den aktuelle film. Bill Murray er stjernen og scenen med blomsterhandleren, der skaber en smuk buket af liljer og lyserød nelliker er et af højdepunkterne.

7. Memoirs of a Geisha, 2005

Kirsebærblomstertræet er et væsentligt træk i Memoirs of a Geisha. Det har stor betydning i Japan og er utroligt slående at se på, og viser den ægte skønhed i Orienten.

8. Big Fish, 2003

Big Fish fokuserede på Ewan McGregors karakter ‘Edward Bloom’, som er en håbløs romantiker. Edward planter en endeløs mængde gule påskeliljer for, at vække pigens drømme.

9. Plucking the Daisy, 1956

Plucking the Daisy har en meget berømt scene med – du gættede det – tusindfryd! Brigitte Bardots karakter bærer en “faux daisy bralette”, da hun laver en spændende striptease.

10. Vertigo, 1958

Blomster er et fælles tema i hitfilmen Vertigo. Lige i starten af ​​filmen kommer Madeline ind i en fantastisk blomsterhandler pakket fuld af farverige blomster.