Uncategorized

Få professionel hjælp til jeres park eller have i boligforeningen

Det kan være at i forbindelse med jeres forening, I har en meget stor park eller have med bede, træer og flotte buske. Disse planter og træer skal passes jævnligt ved at blive beskåret og ved at blive luget i bedene og få fjernet ukrudt.

Har I også en stor græsplæne, skal denne plæne slås på månedlig basis. Det kan også være hårdt fysisk arbejde at passe så stor have eller park. Derfor er der nogle beboere, som enten er ældre eller syge eller har små børn at passe, som ikke har tiden eller kræfterne til at slå græs og luge bede eller beskære træer og buske. Derfor kan en professionel ejendomsservice klare disse opgaver for jer. Så i stedet kan I bruge tiden på at passe jeres familie eller bruge tiden i hinandens selskab. 

Høj standard 

Når I deles om at passe haven eller parken, kan der være mange forskellige standarder for, hvorledes dette arbejde bliver udført. Nogle er glade, bare det ser nogenlunde ud, mens andre er mere perfektionistiske omkring det og ønsker alt gennemgået i detaljer. Dette kan der godt komme en del konflikter ud af i dagligdagen, fordi I er så mange, der bor sammen på et lille område og som alle ønsker noget forskelligt for jeres have eller park. Sådan vil der være meget at hente i at hyre et professionelt firma som ejendomsservice er. De kan ordne haven eller parken for jer, og dermed vil det være den samme høje standard hver gang. 

Dyrk det sociale 

Når I får et eksternt firma til at stå for jeres ejendomsservice, er der blevet frigivet noget tid og energi til at I i stedet kan lave sociale sammenkomster i stedet for. I kan lave forskellige temaer, hvor I mødes til påskefrokost, pinse morgenbord og fastelavnsfest og hygger jer sammen. 

forskellige temaer, hvor I mødes til påskefrokost, pinse morgenbord og fastelavnsfest og hygger jer sammen.